Jedina smederevska

Click here to edit subtitle

Centar za moderne medije BALKAN NETWORK je organizacija osnovana za unapređenje u oblastima modernih medija, turizma, kulture i tradicije.


Cilj organizacije je širenje svesti društva o mogućnostima koje pružaju savremeni mediji, ali i širenje svesti o potrebama iz oblasti turizma, kulture i tradicije.


NTV SUPER je jedina televizija na području grada Smedereva koja je gledaocima dostupna 24h u celom svetu. Informativni, zabavni, serijski i filmski sadržaji su okosnica programa NTV SUPER, dok je radijski program namenjen svim ljubiteljima kvalitetne domaće i strane zabavne muzike, ali i onima koji uživaju u zvucima tambure i muzike za sva vremena.


Program NTV SUPER mogu gledati i korisnici kablovskih sistema u delovima Šumadije, Banata, Beograda i u nekim mestima zapadne Srbije.


Takođe, preko satelita i IPTV sistema NetTvPlus, TD i EuroBox, ali i preko interneta, mogu nas gledati svi naši zemljaci, koji žive u rasejanju. Program Super Tv je od ponoći po srednjoevropskom vremenu prilagođen svim gledaocima u Americi, Kanadi i južnoameričkim državama, tako da sve ono što tokom večeri prikazujemo gledaocima u Srbiji i Evropi, tokom noći mogu pogledati svi koji žive daleko od rodnog kraja. Od 25.11.2015. program je dostupan i korisnicima IPTV platformi TD i BalkanSat u Australiji i na Novom Zelandu.


Zahvaljujući saradnji koju smo ostvarili sa vodećim domaćim firmama za produkciju i distribuciju televizijskog, filmskog i serijskog programa, kao i sa srpskom televizijom Tv Dijaspora - Luksemburg i Tv Euro-Balkan, našim gledaocima prikazujemo kvalitetne sadržaje, u skladu sa uređivačkom politikom.


RADIO SUPER emituje program na frekvenciji 100.0 FM stereo. Muzički, informativni i zabavni program koncipirani su u skladu sa potrebama područja koje pokriva svojim signalom delovi centralne Srbije, Podunavlja, Južnog Banata i Braničeva.


RADIO SUPER moguće je slušati svuda u svetu 24h, besplatno, putem interneta, preko sajta www.rtvsuper.com, kao i preko više desetina portala i sajtova za slušanje radija.


Gde god da ste, sa vama Vaša NTV SUPER!


U nastavku pogledajte satelitske parametre za gledanje programa SUPER TV.